Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC (Liverpool Football Club) anqilan456
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Pak is nu in balbezit. Muzapar is nu in balbezit. Muzapar passt de bal zonder na te denken. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muzapar rent richting de bal. Muzapar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - anqilan456 1:0

27e minuut.
Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong onderschept slim de pass. Chong haalt uit met een fantastische trap. Pang probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pang verovert de bal door een tackle van achteren. Pang speelt de bal door. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak onderschept slim de pass. Muzapar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pang passt de bal zonder na te denken. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong schiet op doel. Yap probeert de bal aan de voet te houden. Ganase kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC (Liverpool Football Club) 47%, anqilan456 53%.
LFC (Liverpool Football Club) - anqilan456 1:0

49e minuut.
Gan rent richting de bal. Woo verovert de bal door een tackle van achteren. Woo probeert naar een medespeler te passen. Chong is nu in balbezit. Chong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ganase niet meer kan verder spelen. Arockriaj komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Tze Law rent richting de bal. Tze Law geeft een hoge lob. Daar is Rasamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan geeft een lange en hoge pass. Chop is nu in balbezit. Chop geeft de bal voor. Muzapar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Woo met een sublieme pass. Pang is nu in balbezit. Chop is nu in balbezit. Pang rent richting de bal. Pang geeft een lange en hoge pass. Arockriaj bokst de bal weg. Chong rent richting de bal. Chong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC (Liverpool Football Club) - anqilan456 1:1

62e minuut.
Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong passt de bal in één keer door. Choo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pang verovert de bal door een tackle van achteren. Pang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hee komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Woo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pang is nu in balbezit. Choo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Choo krijgt een gele kaart. Pang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pang neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
LFC (Liverpool Football Club) - anqilan456 1:2

83e minuut.
Hup bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak verovert de bal door een tackle van achteren. Pak speelt de bal door. Muzapar is nu in balbezit. Muzapar schiet op doel. Nagaraja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muzapar is nu in balbezit. Muzapar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LFC (Liverpool Football Club) - anqilan456 2:2

88e minuut.
Gan passt de bal zonder na te denken. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muzapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muzapar schiet op doel. Nagaraja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC (Liverpool Football Club) 49%, anqilan456 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LFC (Liverpool Football Club) - anqilan456 2:2