Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merlion United FC Razer Kalang
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten weak
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah verovert de bal door een tackle van achteren. Krishnaveny is nu in balbezit. Aw rent richting de bal. Aw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Marusarz probeert naar een medespeler te passen. See rent richting de bal. Hoàng Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Lâm schiet op doel. Hon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Merlion United FC - Razer Kalang 1:0

18e minuut.
Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez passt de bal zonder na te denken. Hoàng Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Soh de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Hon speelt de bal door. Tidu kopt de bal weg. See controleert de bal met de borst. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm draait met de bal, schiet en ... Hon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Merlion United FC - Razer Kalang 2:0

41e minuut.
Muharam onderschept slim de pass. Muharam geeft de bal voor. Murugan controleert de bal met de borst. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bossetti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merlion United FC 52%, Razer Kalang 48%.
Merlion United FC - Razer Kalang 2:0

48e minuut.
Hoàng Lâm kopt de bal weg. Klungelig pakt Seah de bal. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Seah rent richting de bal. Seah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Csernus komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Doeltrap. Hing komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tidu rent richting de bal. Tidu passt de bal met de wreef. Csernus geeft een lange en hoge pass. Hing rent richting de bal. Hing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Krishnaveny heeft problemen om de bal te vangen. Tidu is nu in balbezit. Tidu met een sublieme pass. Hoàng Lâm rent richting de bal. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap. Hon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Merlion United FC - Razer Kalang 3:0

76e minuut.
Doeltrap. Mahameru komt het veld opgelopen. Hon met een harde bal richting middenveld. Krishnaveny kopt de bal weg. Yüce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aw rent richting de bal. Aw schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Inworp. Tay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yüce is nu in balbezit. Krishnaveny verovert de bal door een tackle van achteren. Krishnaveny haalt uit met een fantastische trap. Fernández Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krishnaveny bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnaveny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Seah is nu in balbezit. Seah probeert naar een medespeler te passen. Muharam probeert naar een medespeler te passen. Hing rent richting de bal. Hing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Merlion United FC - Razer Kalang 4:0

85e minuut.
Núñez rent richting de bal. Núñez passt de bal met de wreef. Seah rent richting de bal. Hing is nu in balbezit. Hing haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Low komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merlion United FC 34%, Razer Kalang 66%.
Merlion United FC - Razer Kalang 4:0