Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tactics Alpha LFC (Liverpool Football Club)
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Tze Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tze Law geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yap de bal. Beng is nu in balbezit. Beng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Chye geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kumar de bal. Huat is nu in balbezit. Pak rent richting de bal. Pak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kumar heeft problemen om de bal te vangen. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law probeert naar een medespeler te passen. Muzapar is nu in balbezit. Muzapar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law geeft de bal voor. Daar is Gan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beng bereikt de bal nog maar net als eerste. Beng schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gek rent richting de bal. Gek met een sublieme pass. Muzapar rent richting de bal. Muzapar draait met de bal, schiet en ... Muniady werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tactics Alpha - LFC (Liverpool Football Club) 0:1

42e minuut.
Pak passt de bal zonder na te denken. Gek is nu in balbezit. Boo maakt een afschuwelijke overtreding. Boo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ganase trapt de bal weg. Pak kopt de bal weg. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar onderschept slim de pass. Muzapar draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Alpha 47%, LFC (Liverpool Football Club) 53%.
Tactics Alpha - LFC (Liverpool Football Club) 0:1

51e minuut.
Asngari rent richting de bal. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo passt de bal met de wreef. Beng is nu in balbezit. Beng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tze Law probeert naar een medespeler te passen. Huat speelt de bal door. Pak probeert naar een medespeler te passen. Muzapar rent richting de bal. Muzapar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vairavan geeft een hoge lob. Asngari kopt de bal weg. Yeo heeft problemen om de bal te vangen. Beng is nu in balbezit. Beng schiet op doel. Ganase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Yeo passt de bal in één keer door. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan speelt de bal door. Yeo rent richting de bal. Yeo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Choo kopt de bal weg. Chua heeft problemen om de bal te vangen. Chua passt de bal in één keer door. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tactics Alpha 55%, LFC (Liverpool Football Club) 45%.
Tactics Alpha - LFC (Liverpool Football Club) 0:1