Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halpme FC ChAnCeFC
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Rasamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gee onderschept slim de pass. Yip rent richting de bal. Yip draait met de bal, schiet en ... Athi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halpme FC - ChAnCeFC 0:1

11e minuut.
Athi geeft de bal voor. Fong kopt de bal weg. Chop probeert de bal aan de voet te houden. Gee rent richting de bal. Gee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar probeert naar een medespeler te passen. Nagaraja is nu in balbezit. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halpme FC - ChAnCeFC 1:1

16e minuut.
Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong passt de bal met de wreef. Nagaraja rent richting de bal. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar onderschept slim de pass. Jayakumar met een sublieme pass. Chen is nu in balbezit. Chen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halpme FC - ChAnCeFC 2:1

22e minuut.
Fong geeft een hoge lob. Inworp. Rasamy met een snelle inworp. Nagaraja is nu in balbezit. Nagaraja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nagaraja springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Soon de bal onder controle te krijgen. Nagaraja is nu in balbezit. Nagaraja draait met de bal, schiet en ... Huat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Teoh geeft de bal voor. Prakash kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kumar de bal onder controle te krijgen. Tay is nu in balbezit. Tay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Prakash probeert naar een medespeler te passen. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fong naar de kleedkamers voor een vroege douche. Chop wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halpme FC 53%, ChAnCeFC 47%.
Halpme FC - ChAnCeFC 2:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rasamy met een snelle inworp. Nagaraja geeft een hoge lob. Baskaran rent richting de bal. Baskaran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Yip rent richting de bal. Yip passt de bal zonder na te denken. Rasamy is nu in balbezit. Gee onderschept slim de pass. Gee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Baskaran onderschept slim de pass. Chen rent richting de bal. Baskaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nagaraja rent richting de bal. Soon is nu in balbezit. Nagaraja verovert de bal door een tackle van achteren. Nagaraja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halpme FC - ChAnCeFC 3:1

81e minuut.
Prakash met een sublieme pass. Jayakumar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chen de bal. Chen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halpme FC 30%, ChAnCeFC 70%.
Halpme FC - ChAnCeFC 3:1