Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Queenstown FC Jav FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ang is nu in balbezit. Meng onderschept slim de pass. Judele probeert naar een medespeler te passen. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Murugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murugan passt de bal in één keer door. Lam heeft problemen om de bal te vangen. Tze Law onderschept slim de pass. Tze Law schiet op doel. Choy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Giannelli passt de bal met de wreef. Krishnaveny is nu in balbezit. Krishnaveny geeft een hoge lob. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Jav FC 1:0

33e minuut.
Kumavelu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giannelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oh verovert de bal door een tackle van achteren. Meng is nu in balbezit. Meng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Jav FC 2:0

37e minuut.
Ang passt de bal met de wreef. Judele met een sublieme pass. Krishnaveny probeert naar een medespeler te passen. Giannelli rent richting de bal. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Giannelli rent richting de bal. Giannelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Jav FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Queenstown FC 42%, Jav FC 58%.
Queenstown FC - Jav FC 3:0

52e minuut.
Judele heeft problemen om de bal te vangen. Judele geeft de bal voor. Mogan probeert de bal aan de voet te houden. Giannelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Meng kopt de bal weg. Daar is Muharam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oh rent richting de bal. Giannelli verovert de bal door een tackle van achteren. Giannelli draait met de bal, schiet en ... Yeo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Jav FC 4:0

63e minuut.
Choo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Judele de bal. Judele probeert naar een medespeler te passen. Giannelli rent richting de bal. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Jav FC 5:0

70e minuut.
Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele passt de bal met de wreef. Chin is nu in balbezit. Meng verovert de bal door een tackle van achteren. Meng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Krishnaveny geeft een hoge lob. Muharam kopt de bal weg. Kumavelu met een sublieme pass. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Jav FC 6:0

77e minuut.
Choo is nu in balbezit. Kim geeft de bal voor. Mogan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giannelli is nu in balbezit. Giannelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Queenstown FC - Jav FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Queenstown FC 42%, Jav FC 58%.
Queenstown FC - Jav FC 7:0