Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stadion Yishun United Hougang
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Wah passt de bal zonder na te denken. Kanesh rent richting de bal. Mee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kanesh roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kanesh kan niet meer verder spelen. Choy komt het veld opgelopen. See met een snel genomen vrije trap. Wah kopt de bal weg. Daar is Mee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dong is nu in balbezit. Dong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nandi passt de bal met de wreef. Gee speelt de bal door. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh schiet op doel. Heng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Yishun - United Hougang 0:1

18e minuut.
Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh probeert naar een medespeler te passen. Mee bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stadion Yishun - United Hougang 1:1

30e minuut.
Esawaran rent richting de bal. Krishnan onderschept slim de pass. Ngee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krishnan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Dong rent richting de bal. Ngee verovert de bal door een tackle van achteren. Ngee passt de bal in één keer door. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh haalt uit met een fantastische trap. Heng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Yishun 52%, United Hougang 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stadion Yishun - United Hougang 1:1

65e minuut.
Kanesh met een snelle inworp. Gee rent richting de bal. Gee passt de bal zonder na te denken. Nandi is nu in balbezit. Nandi geeft een lange en hoge pass. Heng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Heng probeert naar een medespeler te passen. Dong rent richting de bal. Dong met een sublieme pass. Mee rent richting de bal. Mee draait met de bal, schiet en ... Chop bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Yishun 64%, United Hougang 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stadion Yishun - United Hougang 1:1