Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stadion Yishun Godplayer12907
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
En bereikt de bal nog maar net als eerste. En geeft de bal voor. Klungelig pakt Krishnan de bal. Kumar is nu in balbezit. Kumar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chee met een sublieme pass. En is nu in balbezit. En speelt de bal door. Kumar rent richting de bal. Kumar draait met de bal, schiet en ... Heng bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Yishun 50%, Godplayer12907 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stadion Yishun - Godplayer12907 0:0

48e minuut.
Toh is nu in balbezit. Krishnan verovert de bal door een tackle van achteren. En bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan onderschept slim de pass. Krishnan geeft de bal voor. Muharam bokst de bal weg.

65e minuut.
Krishnan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peng Siong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toh is nu in balbezit. Toh geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Venugopal de bal. Chee geeft een lange en hoge pass. Kumar is nu in balbezit. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Yishun - Godplayer12907 0:1

82e minuut.
En met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Kumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Siew is nu in balbezit. Siew passt de bal met de wreef. Mee is nu in balbezit. Madhavi is nu in balbezit. Madhavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stadion Yishun - Godplayer12907 1:1

90e minuut.
Mee is nu in balbezit. Madhavi rent richting de bal. Mee is nu in balbezit. Mee schiet op doel. Muharam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stadion Yishun - Godplayer12907 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stadion Yishun 39%, Godplayer12907 61%.
Stadion Yishun - Godplayer12907 2:1