Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Meme Team Noob Slayer Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen passt de bal met de wreef. Yeoh is nu in balbezit. Hoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yeoh speelt de bal door. Hoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoo met een sublieme pass. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Khoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mupa passt de bal in één keer door. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam onderschept slim de pass. Nam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Daar is Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ong rent richting de bal. Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Nam geeft een hoge lob. Klungelig pakt See de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Meme Team 46%, Noob Slayer Fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Meme Team - Noob Slayer Fc 0:0

49e minuut.
Chua bereikt de bal nog maar net als eerste. Chua geeft de bal voor. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Goh onderschept slim de pass. Goh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hoo speelt de bal door. Gee kan de bal niet met de borst controleren. Tze Law is nu in balbezit. Tze Law schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nandan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Meme Team - Noob Slayer Fc 0:1

63e minuut.
Mupa is nu in balbezit. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa rent richting de bal. Nam onderschept slim de pass. Nam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Meme Team 46%, Noob Slayer Fc 54%.
The Meme Team - Noob Slayer Fc 0:1