Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MessiTheGoat FC Noob Slayer Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.2
slecht Schieten zwak
matig Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Mee met een sublieme pass. Siow bereikt de bal nog maar net als eerste. Siow probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MessiTheGoat FC - Noob Slayer Fc 1:0

7e minuut.
Tze Law is nu in balbezit. Mee verovert de bal door een tackle van achteren. Hoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law rent richting de bal. Tze Law schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Siow met de inworp. Krishnan is nu in balbezit. Krishnan geeft een lange en hoge pass. Nagaraja probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Siow met een sublieme pass. Nagaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Krishnan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krishnan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Koh speelt de bal door. Mee is nu in balbezit. Mee passt de bal zonder na te denken. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiTheGoat FC 44%, Noob Slayer Fc 56%.
MessiTheGoat FC - Noob Slayer Fc 1:0

63e minuut.
Siow heeft problemen om de bal te vangen. Hoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siow begaat een overtreding. Siow krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagaraja onderschept slim de pass. Nagaraja probeert naar een medespeler te passen. Tze Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Tze Law schiet op doel. Madhavi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MessiTheGoat FC 53%, Noob Slayer Fc 47%.
MessiTheGoat FC - Noob Slayer Fc 1:0