Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mist Spallesa Team Dome
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban probeert naar een medespeler te passen. Nagaraja is nu in balbezit. Neo is nu in balbezit. Neo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Neo is nu in balbezit. Anan rent richting de bal. Neo verovert de bal door een tackle van achteren. Neo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mist Spallesa - Team Dome 1:0

9e minuut.
Selvam trapt de bal weg van het doel. Nagaraja speelt de bal door. Neo rent richting de bal. Neo schiet op doel. Anan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Siah is nu in balbezit. Vijaya rent richting de bal. Vijaya speelt de bal door. Murthy is nu in balbezit. Murthy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nagaraja speelt de bal door. Nagaraja rent richting de bal. Nagaraja met een sublieme pass. Neo rent richting de bal. Neo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mist Spallesa - Team Dome 2:0

17e minuut.
Klungelig pakt Asngari de bal. Asngari passt de bal zonder na te denken. Gim rent richting de bal. Murthy rent richting de bal. Murthy schiet op doel. Ee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Pang de bal onder controle te krijgen. Ee bokst de bal weg.

32e minuut.
Yeo rent richting de bal. Gim rent richting de bal. Krishnaveny rent richting de bal. Gim rent richting de bal. Gim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mist Spallesa 49%, Team Dome 51%.
Mist Spallesa - Team Dome 2:0

58e minuut.
Gim met een sublieme pass. Murthy rent richting de bal. Murthy speelt de bal door. Asngari is nu in balbezit. Asngari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Yeo met een snelle inworp. Gim is nu in balbezit. Gim draait met de bal, schiet en ... Pang probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo passt de bal zonder na te denken. Moorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo verovert de bal door een tackle van achteren. Neo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mist Spallesa - Team Dome 3:0

72e minuut.
Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagaraja rent richting de bal. Neo rent richting de bal. Neo draait met de bal, schiet en ... Sui Sen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mist Spallesa - Team Dome 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mist Spallesa 43%, Team Dome 57%.
Mist Spallesa - Team Dome 4:0