Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 19:29
  • Competitiewedstrijd: Ligue Pro 1
  • Stadion: Brazzers? Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16152
Brazzers? Tunis Warriors
Attack Tactiek champs
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 45.9
average Schieten very good
weak Passen average
adequate Verdedigen good


7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. El-Padiari trapt de bal weg. Akköşe speelt de bal door. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Suri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ghanmi kopt de bal weg. Melli is nu in balbezit. Melli geeft een lange en hoge pass. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Suri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Benhaim kopt de bal weg. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe passt de bal zonder na te denken. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Asma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albano zal de hoekschop nemen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki schiet op doel. Suri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salim Mustafa kopt de bal weg. Daar is Nafarzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hanna probeert naar een medespeler te passen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki met een sublieme pass. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Suri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Hanna met een snelle inworp. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano passt de bal in één keer door. Daar is Frydecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazzers? 68%, Tunis Warriors 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brazzers? - Tunis Warriors 0:0

49e minuut.
Ben Chrouda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Chrouda passt de bal zonder na te denken. Albano is nu in balbezit. Albano draait met de bal, schiet en ... Suri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazzers? - Tunis Warriors 0:1

51e minuut.
Akköşe is nu in balbezit. Akköşe geeft de bal voor. Nafarzani is nu in balbezit. Albano verovert de bal door een tackle van achteren. Albano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Frydecki passt de bal zonder na te denken. Albano is nu in balbezit. Met opzet legt Jinsheng zijn tegenspeler op de grond. Jinsheng krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Hanna geeft een lange en hoge pass. Nafarzani rent richting de bal. Nafarzani geeft een lange en hoge pass. Benhaim rent richting de bal. Benhaim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Charitos heeft problemen om de bal te vangen. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe passt de bal zonder na te denken. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel. Suri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Albano onderschept slim de pass. Albano schiet op doel. Salim Mustafa kopt de bal weg. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Nafarzani met de inworp. Paasilinna met een sublieme pass. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Paasilinna verovert de bal door een tackle van achteren. Paasilinna speelt de bal door. Frydecki rent richting de bal. Albano is nu in balbezit. Albano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Hanna de bal onder controle te krijgen. Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe passt de bal zonder na te denken. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel. Suri bokst de bal weg.

90e minuut.
Ben Chrouda rent richting de bal. Paasilinna onderschept slim de pass. Paasilinna probeert naar een medespeler te passen. Frydecki rent richting de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazzers? 67%, Tunis Warriors 33%.
Brazzers? - Tunis Warriors 0:1