Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houssamou Latif Sokkar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Abdelfattah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala is nu in balbezit. Marzaoubi begaat een overtreding. Marzaoubi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Belbajid geeft een hoge lob. Inworp. Leloup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Ouaer speelt de bal door. Leloup geeft de bal voor. Dali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Belloumi heeft problemen om de bal te vangen. El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi rent richting de bal. Belloumi haalt uit met een fantastische trap. Fadhel probeert de bal aan de voet te houden. Dali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mansri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hadden is nu in balbezit. Hadden met een sublieme pass. Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Hadden met de inworp. Zitoun is nu in balbezit. Ouhssine onderschept slim de pass. Ouhssine geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houssamou 55%, Latif Sokkar 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
houssamou - Latif Sokkar 0:0

52e minuut.
Mansri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marzaoubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzaoubi passt de bal in één keer door. El Ouaer is nu in balbezit. El Ouaer haalt uit met een fantastische trap. Dali bokst de bal weg.

66e minuut.
Mansri probeert naar een medespeler te passen. Daar is El Ouaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ouhssine speelt de bal door. Ibn-Latif is nu in balbezit. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mansri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khaled rent richting de bal. Ibn-Latif verovert de bal door een tackle van achteren. Ibn-Latif haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
houssamou - Latif Sokkar 1:0

73e minuut.
Mansri passt de bal met de wreef. Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadden probeert naar een medespeler te passen. Hakala heeft problemen om de bal te vangen. Hakala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Marzaoubi geeft de bal voor. Inworp. Mansri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadden geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houssamou 41%, Latif Sokkar 59%.
houssamou - Latif Sokkar 1:0