Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sahel Sikkiyn AC Senedin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Ibn-Seif heeft problemen om de bal te vangen. Fathalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathalli passt de bal met de wreef. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Malle met een sublieme pass. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah met een sublieme pass. Fathalli is nu in balbezit. Fathalli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sahel Sikkiyn - AC Senedin 0:1

29e minuut.
Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fathalli. Fathalli krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klanbane is nu in balbezit. Klanbane geeft een hoge lob. Zitoumi heeft problemen om de bal te vangen. Fathalli onderschept slim de pass. Fathalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klanbane verovert de bal door een tackle van achteren. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah passt de bal in één keer door. Fathalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathalli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nefci onderschept slim de pass. Ibn-Seif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Seif probeert naar een medespeler te passen. Trabelsi rent richting de bal. Trabelsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ali Yacoub trapt de bal weg. Boukadida is nu in balbezit. Boukadida passt de bal met de wreef. Trabelsi rent richting de bal. Trabelsi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zitoumi kopt de bal weg. Taïder heeft problemen om de bal te vangen. Taïder met een sublieme pass. Trabelsi is nu in balbezit. Trabelsi haalt uit met een fantastische trap. Ali Yacoub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Sikkiyn 52%, AC Senedin 48%.
Sahel Sikkiyn - AC Senedin 0:1

46e minuut.
Boukadida raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laroussi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ibn-Seif raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mechergui komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sad Hujayrah verovert de bal door een tackle van achteren. Mhedhbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah verovert de bal door een tackle van achteren. Fathalli rent richting de bal. Fathalli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sahel Sikkiyn 54%, AC Senedin 46%.
Sahel Sikkiyn - AC Senedin 0:1