Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hasan Efyalun Kabier Dajaaj
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Nisawi geeft een lange en hoge pass. Delhoum rent richting de bal. Hammami onderschept slim de pass. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Touati geeft de bal voor. Inworp. Nafarzani met een snelle inworp. Yazdanyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdanyar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Ben Hassan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Touati geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Boukadida de bal onder controle te krijgen. Hammami is nu in balbezit. Hammami schiet op doel. Ejukezi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mnakri probeert naar een medespeler te passen. Nafarzani rent richting de bal. Met opzet legt Zafajar zijn tegenspeler op de grond. Zafajar krijgt een gele kaart. Nafarzani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delhoum met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Boukadida geeft de bal voor. Inworp. Riahi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nisawi rent richting de bal. Nisawi geeft een hoge lob. Ejukezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Efyalun - Kabier Dajaaj 0:1

35e minuut.
Delhoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi onderschept slim de pass. Nisawi passt de bal zonder na te denken. Hammami rent richting de bal. Hammami schiet op doel. Ejukezi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Efyalun - Kabier Dajaaj 0:2

37e minuut.
Ben Hassan passt de bal in één keer door. Boukadida speelt de bal door. Delhoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Touati kopt de bal weg. Nisawi rent richting de bal. Nisawi passt de bal zonder na te denken. Hammami rent richting de bal. Hammami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Ben Hassan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riahi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nisawi rent richting de bal. Nisawi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Efyalun 61%, Kabier Dajaaj 39%.
Hasan Efyalun - Kabier Dajaaj 0:2

48e minuut.
Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi met een sublieme pass. Mnakri bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ouni verovert de bal door een tackle van achteren. El Ouni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Yazdanyar is nu in balbezit. Yazdanyar probeert naar een medespeler te passen. Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalimaya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Efyalun - Kabier Dajaaj 1:2

60e minuut.
Zabi met een sublieme pass. Yazdanyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazdanyar passt de bal met de wreef. Nafarzani rent richting de bal. Nafarzani geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Er-Rai heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hasan Efyalun - Kabier Dajaaj 2:2

65e minuut.
Touati passt de bal in één keer door. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi passt de bal met de wreef. Hammami rent richting de bal. Hammami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ben Hassan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zafajar de bal. Nafarzani probeert naar een medespeler te passen. Yazdanyar is nu in balbezit. Yazdanyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Efyalun 40%, Kabier Dajaaj 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hasan Efyalun - Kabier Dajaaj 2:2