Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bizerte Asfar Galon
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Tizie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie begaat een overtreding. Tizie krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Laraïedh rent richting de bal. Zafajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie onderschept slim de pass. Riafa is nu in balbezit. Riafa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tizie passt de bal met de wreef. Laraïedh probeert de bal met de borst te controleren. Riafa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Riafa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Riafa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Mkacher rent richting de bal. Osmyniji rent richting de bal. Osmyniji speelt de bal door. Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Machardiegui kan de bal niet met de borst controleren. Machardiegui geeft de bal voor. Ben Nasr is nu in balbezit. Mkacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkacher haalt uit met een fantastische trap. Haliwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Fellatah met een sublieme pass. Rapp bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahjoub rent richting de bal. Rapp onderschept slim de pass. Rapp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fellatah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mouelhi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bizerte 38%, Asfar Galon 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bizerte - Asfar Galon 0:0

48e minuut.
Doeltrap. Boussaidi met een harde bal richting middenveld. Elabasaniri kopt de bal weg. Rapp is nu in balbezit. Rapp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zafajar is nu in balbezit. Zafajar geeft de bal voor. Daar is Rapp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapp draait met de bal, schiet en ... Boussaidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mouelhi onderschept slim de pass. El-Khadri rent richting de bal. Mouelhi onderschept slim de pass. Mouelhi schiet op doel. Boussaidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bizerte - Asfar Galon 0:1

67e minuut.
Atachi rent richting de bal. Mkacher is nu in balbezit. Atachi rent richting de bal. Mkacher onderschept slim de pass. Mkacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Machardiegui probeert naar een medespeler te passen. Mkacher rent richting de bal. Elabasaniri rent richting de bal. Mkacher is nu in balbezit. Mkacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bizerte - Asfar Galon 1:1

84e minuut.
Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. Dali passt de bal zonder na te denken. Mouelhi heeft problemen om de bal te vangen. Mouelhi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rapp de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bizerte 46%, Asfar Galon 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bizerte - Asfar Galon 1:1