Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Mayia Sulb Eğribeten
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Tabut met een harde bal richting middenveld. Daar is Abdelhamid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hathazari rent richting de bal. Abdelhamid onderschept slim de pass. Abdelhamid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Khamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamar passt de bal met de wreef. Zouabi is nu in balbezit. Zouabi haalt uit met een fantastische trap. Khodbane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dradeni zal de hoekschop nemen. Daar is Zouabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khamar rent richting de bal. Khamar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Mayia 52%, Sulb Eğribeten 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samit Mayia - Sulb Eğribeten 0:0

47e minuut.
Hathazari met een sublieme pass. Zouabi is nu in balbezit. Khodbane verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl rent richting de bal. Fudayl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fekhi verovert de bal door een tackle van achteren. Fekhi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Al-Juniy de bal. Femah is nu in balbezit. Femah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Khamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelhamid onderschept slim de pass. Abdelhamid probeert naar een medespeler te passen. Femah rent richting de bal. Femah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hathazari is nu in balbezit. Abdelhamid onderschept slim de pass. Abdelhamid passt de bal zonder na te denken. Cherif is nu in balbezit. Cherif haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dabboub met een sublieme pass. Abdelhamid bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khamar. Abdelhamid wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Abdelhamid kan niet meer verder spelen. Fehik komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Yahia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hathazari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehik verovert de bal door een tackle van achteren. Fehik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Mayia - Sulb Eğribeten 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Mayia 45%, Sulb Eğribeten 55%.
Samit Mayia - Sulb Eğribeten 1:0