Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samit Samak AC Nimr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Riaki met een sublieme pass. Reis geeft de bal voor. Klungelig pakt Fahmi de bal. Guitouni rent richting de bal. Guitouni schiet op doel. Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Traore geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mogaadi met de inworp. Reis rent richting de bal. Reis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
Rifa passt de bal in één keer door. Jalmadani is nu in balbezit. Jalmadani passt de bal met de wreef. Bacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hathazari is nu in balbezit. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa passt de bal met de wreef. Guitouni rent richting de bal. Guitouni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Samak - AC Nimr 1:0

29e minuut.
Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek speelt de bal door. Rifa met een sublieme pass. Bacha rent richting de bal. Bacha draait met de bal, schiet en ... Askari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Samit Samak - AC Nimr 1:1

36e minuut.
Benjeddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghazouani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghazouani krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Al-Gherini is nu in balbezit. Guitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Fahmi rent richting de bal. Guitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitouni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Samak 47%, AC Nimr 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samit Samak - AC Nimr 1:1

47e minuut.
Ghazouani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Machranai komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Neagone speelt de bal door. Jalmadani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mogaadi. Mogaadi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Traore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Al-Gherini is nu in balbezit. Al-Gherini met een sublieme pass. Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Machranai verovert de bal door een tackle van achteren. Machranai probeert naar een medespeler te passen. Traore bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Guitouni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Samak - AC Nimr 2:1

68e minuut.
Bacha verovert de bal door een tackle van achteren. Machranai onderschept slim de pass. Machranai passt de bal met de wreef. Guitouni rent richting de bal. Guitouni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Reis geeft een lange en hoge pass. Benmbarek heeft problemen om de bal te vangen. Rifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitouni onderschept slim de pass. Guitouni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Samit Samak - AC Nimr 3:1

81e minuut.
Rifa is nu in balbezit. Rifa passt de bal met de wreef. El Assali rent richting de bal. Bacha verovert de bal door een tackle van achteren. Bacha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jalmadani met een sublieme pass. Hakala is nu in balbezit. Hakala passt de bal in één keer door. Bacha rent richting de bal. Bacha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samit Samak 52%, AC Nimr 48%.
Samit Samak - AC Nimr 3:1