Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tikniyen Khudra AC Nimr
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Ejukezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakala onderschept slim de pass. Hakala passt de bal zonder na te denken. Bacha is nu in balbezit. Bacha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Traore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jalmadani speelt de bal door. Boussif is nu in balbezit. Boussif geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bacha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tikniyen Khudra - AC Nimr 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt El Khalifa de bal. Bacha onderschept slim de pass. Belghith onderschept slim de pass. Hakala is nu in balbezit. Hakala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
El Khalifa rent richting de bal. Boussif rent richting de bal. Boussif geeft een hoge lob. Bacha rent richting de bal. Bacha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hakala heeft problemen om de bal te vangen. Belghith bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hakala. Hakala krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Boussif passt de bal met de wreef. Rifa rent richting de bal. Rifa met een sublieme pass. Bacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Traore bereikt de bal nog maar net als eerste. Latfayak is nu in balbezit. Latfayak met een sublieme pass. Ben Khaled is nu in balbezit. Ben Khaled draait met de bal, schiet en ... Mustafa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tikniyen Khudra - AC Nimr 1:1

31e minuut.
Belghith is nu in balbezit. Belghith met een sublieme pass. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khaled is nu in balbezit. Ben Khaled schiet op doel. Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ejukezi geeft een lange en hoge pass. Boussif bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussif passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ben Khaled de bal. Ben Khaled haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rifa rent richting de bal. Rifa passt de bal met de wreef. Klanbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacha verovert de bal door een tackle van achteren. Bacha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Khudra 52%, AC Nimr 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tikniyen Khudra - AC Nimr 1:1

49e minuut.
Ejukezi rent richting de bal. Bacha verovert de bal door een tackle van achteren. Belghith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala verovert de bal door een tackle van achteren. Hakala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Bacha probeert naar een medespeler te passen. Hakala rent richting de bal. Hakala speelt de bal door. Bacha is nu in balbezit. Bacha schiet op doel. El-Suleiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Belghith speelt de bal door. Ben Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khaled draait met de bal, schiet en ... Mouelhi rent richting de bal. Mouelhi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Traore met een sublieme pass. Bjaoui geeft een hoge lob. El-Akil heeft problemen om de bal te vangen. Ben Khaled onderschept slim de pass. Ben Khaled haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Boussif rent richting de bal. Boussif passt de bal zonder na te denken. Ejukezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacha onderschept slim de pass. Bacha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Khudra 50%, AC Nimr 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tikniyen Khudra - AC Nimr 1:1