Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asrag Mayia Saia Nüsürün
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Daar is Abdelmajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falatah geeft de bal voor. Daar is Al-Juniy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zitouni is nu in balbezit. Zitouni draait met de bal, schiet en ... Guitouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
El Euchi met een snelle inworp. Ismail is nu in balbezit. Falatah legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Falatah krijgt een gele kaart. Ismail is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ismail zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Asrag Mayia - Saia Nüsürün 1:0

36e minuut.
Zenaidi geeft een hoge lob. Mnari geeft de bal voor. Mrad rent richting de bal. Mrad haalt uit met een fantastische trap. Boukadida krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zitouni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Asrag Mayia - Saia Nüsürün 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Mayia 58%, Saia Nüsürün 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asrag Mayia - Saia Nüsürün 1:1

59e minuut.
Falatah speelt de bal door. Kabella is nu in balbezit. Kabella passt de bal met de wreef. Khmili bereikt de bal nog maar net als eerste. Khmili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ismail is nu in balbezit. Falatah verovert de bal door een tackle van achteren. Falatah probeert naar een medespeler te passen. Mrad is nu in balbezit. Mrad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Al-Dosari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al-Dosari schiet op doel. Al-Juniy heeft problemen om de bal te vangen. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asrag Mayia 54%, Saia Nüsürün 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asrag Mayia - Saia Nüsürün 1:1