Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Ma` Galid Dib
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Ratouli is nu in balbezit. Benabdelkader probeert naar een medespeler te passen. Mnari speelt de bal door. Klungelig pakt Reis de bal. Reis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Abdelmajid geeft een lange en hoge pass. Liib is nu in balbezit. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis haalt uit met een fantastische trap. Drine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Galid Dib 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Ghanmi de bal. Reis is nu in balbezit. Hmida bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis onderschept slim de pass. Reis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Ben Hassan de bal. Badra is nu in balbezit. Ratouli rent richting de bal. Badra verovert de bal door een tackle van achteren. Badra schiet op doel. Khelifi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Benabdelkader geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mekni de bal. Mekni passt de bal zonder na te denken. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Galid Dib 0:2

45e minuut.
Ratouli rent richting de bal. Badra onderschept slim de pass. Badra passt de bal in één keer door. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Ma` 45%, Galid Dib 55%.
Tawiel Ma` - Galid Dib 0:2

59e minuut.
Benabdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Liib onderschept slim de pass. Reis rent richting de bal. Reis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Ma` - Galid Dib 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Ma` 53%, Galid Dib 47%.
Tawiel Ma` - Galid Dib 0:3