Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Malik Zulmet Khudra
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Masmoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dali verovert de bal door een tackle van achteren. Hichri probeert naar een medespeler te passen. Zitouni rent richting de bal. Zitouni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Malik - Zulmet Khudra 1:0

6e minuut.
Bartholomeu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kriden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mert geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hichri probeert naar een medespeler te passen. Boujelbene bereikt de bal nog maar net als eerste. Boujelbene probeert naar een medespeler te passen. Swayeh rent richting de bal. Swayeh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Dridi onderschept slim de pass. Femah rent richting de bal. Femah speelt de bal door. Klungelig pakt Mert de bal. Mert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Boujelbene is nu in balbezit. Benmbarek verovert de bal door een tackle van achteren. Benmbarek met een sublieme pass. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni haalt uit met een fantastische trap. Salim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Malik 63%, Zulmet Khudra 37%.
Sulb Malik - Zulmet Khudra 1:0

47e minuut.
Femah heeft problemen om de bal te vangen. Boujelbene rent richting de bal. Boujelbene met een sublieme pass. Swayeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayeh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Masmoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartholomeu rent richting de bal. Masmoudi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Masmoudi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Masmoudi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Malik 46%, Zulmet Khudra 54%.
Sulb Malik - Zulmet Khudra 1:0