Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Wahda HenTai XX
Bayern Tactiek 433
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 27.4
very good Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen weak


3e minuut.
Rouissi is nu in balbezit. Rouissi speelt de bal door. El-Jurowani is nu in balbezit. El-Jurowani schiet op doel. Benmbarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fakhri rent richting de bal. Flores onderschept slim de pass. Flores speelt de bal door. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi geeft de bal voor. Benmbarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Benhalima rent richting de bal. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima verovert de bal door een tackle van achteren. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi is nu in balbezit. Đức Mạnh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Đức Mạnh is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Benmbarek met een harde bal richting middenveld. Di Vita kopt de bal weg. Daar is Meini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Vita verovert de bal door een tackle van achteren. Di Vita passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 1:0

20e minuut.
Mera is nu in balbezit. Del Francia verovert de bal door een tackle van achteren. Del Francia passt de bal in één keer door. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Benhalima onderschept slim de pass. Benhalima passt de bal in één keer door. Daar is El-Jurowani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Jurowani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 2:0

26e minuut.
Fakhri passt de bal met de wreef. Daar is Wilga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouissi rent richting de bal. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 3:0

28e minuut.
Di Vita rent richting de bal. Di Vita passt de bal met de wreef. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Benmbarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 4:0

30e minuut.
Di Vita passt de bal met de wreef. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel. Benmbarek probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Sorescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 5:0

35e minuut.
Flores rent richting de bal. Ghadbhum verovert de bal door een tackle van achteren. Flores schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Flores krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima geeft de bal voor. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ghadbhum is nu in balbezit. Del Francia verovert de bal door een tackle van achteren. Del Francia passt de bal met de wreef. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Badra geeft een hoge lob. Del Francia kopt de bal weg. Benhalima rent richting de bal. El-Jurowani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Jurowani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 33%, HenTai XX 67%.
Al Wahda - HenTai XX 5:0

46e minuut.
Mănăilă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghadbhum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani schiet op doel. Benmbarek bokst de bal weg. Rouissi rent richting de bal. Rouissi schiet op doel. Benmbarek bokst de bal weg.

49e minuut.
Wilga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi geeft een hoge lob. Benmbarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 6:0

54e minuut.
M`Hadhebi geeft een hoge lob. Wilga probeert de bal met de borst te controleren. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel. Benmbarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
El-Jurowani passt de bal in één keer door. Flores speelt de bal door. Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 7:0

69e minuut.
Rouissi geeft een hoge lob. Sorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Del Francia geeft de bal voor. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Benmbarek met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 8:0

76e minuut.
Mănăilă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghadbhum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima geeft een lange en hoge pass. Paal! Rouissi rent richting de bal. Rouissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Wahda - HenTai XX 9:0

85e minuut.
Benmbarek met een harde bal richting middenveld. Flores controleert de bal met de borst. Flores passt de bal zonder na te denken. El-Jurowani rent richting de bal. El-Jurowani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Imam is nu in balbezit. Imam passt de bal met de wreef. Rouissi rent richting de bal. Rouissi geeft de bal voor. Klungelig pakt Benhalima de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Wahda 28%, HenTai XX 72%.
Al Wahda - HenTai XX 9:0