Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadiid Samak Asfar Khuffals
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Al Nasshar probeert naar een medespeler te passen. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughamni begaat een overtreding. Boughamni krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad geeft een hoge lob. Kubane probeert naar een medespeler te passen. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Samak - Asfar Khuffals 1:0

36e minuut.
Braham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abd-al-Karim komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Wahib rent richting de bal. Fihr onderschept slim de pass. Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Fihr verovert de bal door een tackle van achteren. Fihr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Azaiez trapt de bal weg. Tebet kopt de bal weg. Mahir is nu in balbezit. Atocha verovert de bal door een tackle van achteren. Atocha schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Samak 53%, Asfar Khuffals 47%.
Jadiid Samak - Asfar Khuffals 1:0

67e minuut.
Abd-al-Karim rent richting de bal. Abd-al-Karim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benarouche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benachour geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mahir onderschept slim de pass. Mahir passt de bal in één keer door. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihr is nu in balbezit. Fihr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Inworp. Kubane met de inworp. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Fihr onderschept slim de pass. Fihr geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Samak 45%, Asfar Khuffals 55%.
Jadiid Samak - Asfar Khuffals 1:0