Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Halib Harika Nimr
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
El Makhloufi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fayiz krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Jamil raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amr rent richting de bal. Sulayman onderschept slim de pass. Sulayman schiet op doel. Maliba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Diya geeft de bal voor. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayiz onderschept slim de pass. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Fayiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fayiz met een sublieme pass. Rahma is nu in balbezit. Rahma draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hamet de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Halib - Harika Nimr 1:0

27e minuut.
Fuhrabi met een sublieme pass. Fayiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayiz met een sublieme pass. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Halib - Harika Nimr 2:0

28e minuut.
Fayiz geeft de bal voor. Rahma is nu in balbezit. Taha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taha krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Salah met een sublieme pass. Rahma is nu in balbezit. Rahma draait met de bal, schiet en ... Fihr probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Halib - Harika Nimr 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Halib 42%, Harika Nimr 58%.
SC Halib - Harika Nimr 3:0

86e minuut.
Ghayth probeert naar een medespeler te passen. Tariq bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulayman begaat een overtreding. Sulayman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Halib 43%, Harika Nimr 57%.
SC Halib - Harika Nimr 3:0