Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAR YouSSouFiA FC YouSSouFiA
Normal Tactiek NoRmaL
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Khalifa rent richting de bal. Khalifa geeft een hoge lob. Działo met een sublieme pass. Daar is Marcyjański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcyjański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Roussi trapt de bal weg van het doel. El Ahmadi kopt de bal weg. Daar is Elabaasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Działo is nu in balbezit. Działo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Khalifa rent richting de bal. Khalifa passt de bal met de wreef. Działo rent richting de bal. Działo schiet op doel. Roussi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Fahmi is nu in balbezit. Fahmi geeft een hoge lob. Daar is El Ahmadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Haji trapt de bal weg van het doel. El Bouhouni kopt de bal weg. Fahmi is nu in balbezit. Fahmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - FC YouSSouFiA 1:0

24e minuut.
Działo probeert naar een medespeler te passen. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sponga rent richting de bal. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FAR YouSSouFiA - FC YouSSouFiA 1:1

34e minuut.
Ismaili verovert de bal door een tackle van achteren. Ismaili met een sublieme pass. Marcyjański heeft problemen om de bal te vangen. Działo is nu in balbezit. Działo haalt uit met een fantastische trap. Roussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - FC YouSSouFiA 1:2

43e minuut.
Działo verovert de bal door een tackle van achteren. Ismaili rent richting de bal. Działo probeert naar een medespeler te passen. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR YouSSouFiA 55%, FC YouSSouFiA 45%.
FAR YouSSouFiA - FC YouSSouFiA 1:2

48e minuut.
El Arabi rent richting de bal. El Arabi probeert naar een medespeler te passen. Rafiqi probeert de bal aan de voet te houden. Działo bereikt de bal nog maar net als eerste. Działo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcyjański maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - FC YouSSouFiA 1:3

52e minuut.
Działo schiet op doel. Chamakh probeert de bal aan de voet te houden. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański draait met de bal, schiet en ... Roussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Działo rent richting de bal. Działo passt de bal met de wreef. Rafiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiqi speelt de bal door. Ismaili geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ismaili is nu in balbezit. Fahmi onderschept slim de pass. Daar is Zahir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahmi rent richting de bal. Fahmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni is nu in balbezit. Ismaili met een sublieme pass. Klungelig pakt Działo de bal. Działo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR YouSSouFiA 59%, FC YouSSouFiA 41%.
FAR YouSSouFiA - FC YouSSouFiA 1:3