Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: ALCATRAAZ PARK
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6184
GREEN_BOYS_UNITED CODM MoHaMMeDiA
Pyramid Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 20.1
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Ağabəyli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topolewski geeft een hoge lob. Ortega is nu in balbezit. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Ben Barek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 1:0

4e minuut.
Topolewski speelt de bal door. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Tazi rent richting de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi probeert naar een medespeler te passen. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ortega haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Ben Barek trapt de bal weg. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ben Barek trapt de bal weg van het doel. Ağabəyli kopt de bal weg. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Topolewski kopt de bal weg. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağabəyli is nu in balbezit. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Chakir de bal. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 2:0

12e minuut.
Khalilo verovert de bal door een tackle van achteren. Khalilo passt de bal met de wreef. Zahir rent richting de bal. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir onderschept slim de pass. Zahir geeft een lange en hoge pass. Hernesniemi geeft een hoge lob. Ortega krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 3:0

15e minuut.
Faraj passt de bal zonder na te denken. Khalilo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wahib. Wahib krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Topolewski passt de bal in één keer door. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi passt de bal met de wreef. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 4:0

27e minuut.
Bugajec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Topolewski de bal. Topolewski geeft een hoge lob. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ağabəyli onderschept slim de pass. Ağabəyli met een sublieme pass. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ... Boughanmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Barek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Elkhalfi passt de bal in één keer door. Boughanmi is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi rent richting de bal. Tazi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega met een sublieme pass. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi schiet op doel. Zahir probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Topolewski neemt de hoekschop. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 5:0

37e minuut.
Topolewski rent richting de bal. Topolewski speelt de bal door. Chakir rent richting de bal. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ben Barek trapt de bal weg van het doel. Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski met een sublieme pass. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Topolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski passt de bal zonder na te denken. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 6:0

41e minuut.
Topolewski met een sublieme pass. Daar is Tazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tazi speelt de bal door. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Ben Barek trapt de bal weg van het doel. Wahib kopt de bal weg. Tazi heeft problemen om de bal te vangen. Tazi schiet op doel. Ben Barek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Wahib kopt de bal weg. Topolewski rent richting de bal. Topolewski geeft een hoge lob. Ortega springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN_BOYS_UNITED 17%, CODM MoHaMMeDiA 83%.
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 7:0

47e minuut.
Daar is Chakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi geeft de bal voor. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Wahib geeft een hoge lob. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tazi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Klungelig pakt Faraj de bal. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 8:0

61e minuut.
Wahib is nu in balbezit. Wahib probeert naar een medespeler te passen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Tazi de bal onder controle te krijgen. Faraj probeert naar een medespeler te passen. Ağabəyli geeft de bal voor. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zahir rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Topolewski speelt de bal door. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi passt de bal zonder na te denken. Tazi is nu in balbezit. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 9:0

71e minuut.
Topolewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Tazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega onderschept slim de pass. Ortega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mansour bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski onderschept slim de pass. Topolewski passt de bal zonder na te denken. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel. Ben Barek bokst de bal weg. Tazi rent richting de bal. Tazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 10:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ben Barek trapt de bal weg. Inworp. Topolewski met een snelle inworp. Ağabəyli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ağabəyli kopt de bal weg. Ortega is nu in balbezit. Elkhalfi rent richting de bal. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN_BOYS_UNITED 17%, CODM MoHaMMeDiA 83%.
GREEN_BOYS_UNITED - CODM MoHaMMeDiA 10:0