Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 21:30
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: Oo.WAC.oO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6227
Oo.WAC.oO atlas2007
541 Tactiek maintien
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 35.7
zwak Schieten goed
zwak Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


9e minuut.
Grau is nu in balbezit. Daar is Elkhalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Roussi rent richting de bal. Roussi schiet op doel. Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ... Rajakaltio probeert de bal aan de voet te houden. Hishami rent richting de bal. Hishami draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pilip met een sublieme pass. Fontora heeft problemen om de bal te vangen. Naji onderschept slim de pass. Naji schiet op doel. Conejo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oo.WAC.oO - atlas2007 0:1

26e minuut.
Roussi rent richting de bal. Roussi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fontora de bal. Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Naji schiet op doel. Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Haddadi verovert de bal door een tackle van achteren. Haddadi geeft een lange en hoge pass. Daar is Fontora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naji rent richting de bal. Naji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Conejo passt de bal met de wreef. Naji bereikt de bal nog maar net als eerste. Conejo verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oo.WAC.oO - atlas2007 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oo.WAC.oO 69%, atlas2007 31%.
Oo.WAC.oO - atlas2007 0:2

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Barakat de bal onder controle te krijgen. Domínguez Prieto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghalib. Ghalib krijgt een gele kaart. Domínguez Prieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Grau komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Barakat de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Elkhalfi onderschept slim de pass. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi geeft de bal voor. Hishami rent richting de bal. Hishami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Haddadi verovert de bal door een tackle van achteren. Grau verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghalib. Grau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Naji de bal. Hishami rent richting de bal. Fontora verovert de bal door een tackle van achteren. Naji verovert de bal door een tackle van achteren. Naji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Ghalib met de inworp. Elkhalfi met een sublieme pass. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami draait met de bal, schiet en ... Báez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oo.WAC.oO 73%, atlas2007 27%.
Oo.WAC.oO - atlas2007 0:2