Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAR YouSSouFiA GREEN_BOYS_UNITED
Normal Tactiek Pyramid
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 46.1
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Ağabəyli geeft de bal voor. Daar is Chiicha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamakh is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:1

2e minuut.
Zahir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Habib-Allah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Roussi trapt de bal weg. Inworp. Wahib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyli geeft de bal voor. Elkhalfi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wahib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli geeft een hoge lob. Chamakh kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:2

6e minuut.
Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi passt de bal in één keer door. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Roussi trapt de bal weg. Mansour kopt de bal weg. Ortega is nu in balbezit. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:3

9e minuut.
Wahib onderschept slim de pass. Wahib probeert naar een medespeler te passen. Ortega rent richting de bal. Tazi rent richting de bal. Tazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wahib met een snelle inworp. Ağabəyli geeft de bal voor. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chamakh trapt de bal weg. Wahib kopt de bal weg. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:4

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağabəyli met een snelle inworp. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib geeft een hoge lob. Elkhalfi geeft een hoge lob. Roussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rafiqi rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Ortega draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Roussi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Habib-Allah de bal. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap. Roussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi met een sublieme pass. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi schiet op doel. Roussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rafiqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli geeft een lange en hoge pass. Ortega krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roussi trapt de bal weg. Ağabəyli kopt de bal weg. Tazi is nu in balbezit. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wahib zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyli geeft een lange en hoge pass. Tazi krijgt zijn hoofd ertegen. Chiicha heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wahib geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tazi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:5

45e minuut.
Elabaasi geeft een hoge lob. Zagordi geeft een hoge lob. Ortega kopt de bal weg. Elkhalfi heeft problemen om de bal te vangen. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR YouSSouFiA 80%, GREEN_BOYS_UNITED 20%.
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:5

48e minuut.
Ağabəyli onderschept slim de pass. Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. Daar is Elkhalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap. Chiicha probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tazi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:6

49e minuut.
Tazi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ağabəyli de bal. Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wahib kopt de bal weg. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli geeft een hoge lob. Ortega krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chiicha geeft een hoge lob. Hernesniemi kopt de bal weg. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Tazi rent richting de bal. Tazi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bernabé rent richting de bal. Bernabé geeft een lange en hoge pass. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi schiet op doel. Roussi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal met de wreef. Tazi is nu in balbezit. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:7

58e minuut.
Klungelig pakt Reis de bal. Reis geeft een lange en hoge pass. Ortega is nu in balbezit. Tazi is nu in balbezit. Tazi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Chamakh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ... Roussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:8

59e minuut.
Klungelig pakt Habib-Allah de bal. Ortega onderschept slim de pass. Tazi rent richting de bal. Tazi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tazi kan de bal niet met de borst controleren. Tazi geeft een hoge lob. Elkhalfi heeft problemen om de bal te vangen. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tazi is nu in balbezit. Chamakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega onderschept slim de pass. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Reis rent richting de bal. Wahib verovert de bal door een tackle van achteren. Wahib met een sublieme pass. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chamakh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağabəyli met een snelle inworp. Wahib is nu in balbezit. Wahib geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
El Bouhouni rent richting de bal. Ağabəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Ağabəyli passt de bal met de wreef. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mansour met een sublieme pass. Klungelig pakt Elkhalfi de bal. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Tazi rent richting de bal. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi speelt de bal door. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel. Roussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:9

82e minuut.
Wahib geeft de bal voor. Klungelig pakt Reis de bal. Elkhalfi is nu in balbezit. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ağabəyli speelt de bal door. Daar is Ağabəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağabəyli speelt de bal door. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ağabəyli met een sublieme pass. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi passt de bal zonder na te denken. Tazi heeft problemen om de bal te vangen. Tazi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ağabəyli onderschept slim de pass. Ağabəyli geeft een hoge lob. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi rent richting de bal. Tazi haalt uit met een fantastische trap. Roussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR YouSSouFiA 82%, GREEN_BOYS_UNITED 18%.
FAR YouSSouFiA - GREEN_BOYS_UNITED 0:9