Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Black Dragons Al Art
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 26.5
zwak Schieten matig
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Farahi passt de bal zonder na te denken. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar passt de bal met de wreef. Shaariff rent richting de bal. Shaariff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Farahi onderschept slim de pass. Farahi passt de bal in één keer door. Gierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierczak draait met de bal, schiet en ... Moubarki rent richting de bal. De bal raakt de paal. Moubarki geeft een lange en hoge pass. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ramis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Benjelloun de bal onder controle te krijgen. Gierczak probeert naar een medespeler te passen. Shaariff bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaariff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - Al Art 0:1

36e minuut.
Farahi onderschept slim de pass. Farahi probeert naar een medespeler te passen. Bervoets kan de bal niet met de borst controleren. Bargdich verovert de bal door een tackle van achteren. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierczak passt de bal zonder na te denken. Shaariff rent richting de bal. Shaariff haalt uit met een fantastische trap. Kalali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - Al Art 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Dragons 62%, Al Art 38%.
FC Black Dragons - Al Art 0:2

48e minuut.
Gierczak passt de bal in één keer door. Shaariff is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fihraoui. Shaariff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Shaariff kan niet meer verder spelen. Idrissi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ghandouri probeert naar een medespeler te passen. Gierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierczak probeert naar een medespeler te passen. Idrissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi draait met de bal, schiet en ... Kalali bokst de bal weg.

55e minuut.
Krasiński controleert de bal met de borst. Krasiński geeft de bal voor. Moubarki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idrissi is nu in balbezit. Idrissi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Krasiński rent richting de bal. Krasiński passt de bal zonder na te denken. Idrissi is nu in balbezit. Idrissi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Ramis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najahi is nu in balbezit. Met opzet legt Farahi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Farahi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Benani is nu in balbezit. Benani geeft een lange en hoge pass. Fihraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Idrissi is nu in balbezit. Idrissi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Dragons 60%, Al Art 40%.
FC Black Dragons - Al Art 0:2