Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Black Dragons FC mono
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Benjelloun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berrabeh de bal. Suleiman rent richting de bal. Berrabeh onderschept slim de pass. Berrabeh geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Berrabeh met een sublieme pass. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaddioui de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - FC mono 1:0

12e minuut.
Benjelloun geeft de bal voor. Bargdich kopt de bal weg. El Gharib probeert de bal aan de voet te houden. Najahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Najahi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Moubarki rent richting de bal. Shaloufa verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hammoudi. Shaloufa raakt geblesseerd tijdens het duel. El Gharib met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Suleiman rent richting de bal. Berrabeh onderschept slim de pass. Berrabeh speelt de bal door. Najahi is nu in balbezit. Najahi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Dragons - FC mono 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Dragons 51%, FC mono 49%.
FC Black Dragons - FC mono 2:0

49e minuut.
El Bohoni rent richting de bal. Najahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Najahi passt de bal in één keer door. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Ziadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Moubarki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Askri met een snelle inworp. Sarout is nu in balbezit. Sarout geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Najahi verovert de bal door een tackle van achteren. Najahi geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaibous de bal. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
El Bohoni speelt de bal door. Askri is nu in balbezit. Askri passt de bal zonder na te denken. Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb speelt de bal door. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Najahi rent richting de bal. Najahi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mahimar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarout bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarout geeft een lange en hoge pass. Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrabeh verovert de bal door een tackle van achteren. Berrabeh speelt de bal door. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Dragons 41%, FC mono 59%.
FC Black Dragons - FC mono 2:0