Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkOR MIKeL MD3
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui passt de bal met de wreef. El-Talhaoui rent richting de bal. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Belhanda rent richting de bal. Belhanda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zwiwn de bal. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Qasimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasimi met een sublieme pass. Daar is Zwiwn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Talhaoui rent richting de bal. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
El-Soleimani heeft problemen om de bal te vangen. Khalfi is nu in balbezit. Khalfi passt de bal in één keer door. El-Talhaoui is nu in balbezit. El-Talhaoui schiet op doel. Nasiri bokst de bal weg.

30e minuut.
Rashidi rent richting de bal. Kalali begaat een overtreding. Rashidi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamyaghri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mechraoui springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkOR MIKeL - MD3 1:0

33e minuut.
Kalali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamdaoui probeert naar een medespeler te passen. El-Talhaoui heeft problemen om de bal te vangen. Khalfi rent richting de bal. Khalfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
El-Soleimani geeft een lange en hoge pass. Qasemi kopt de bal weg. Mechraoui is nu in balbezit. Mechraoui draait met de bal, schiet en ... El Ahmadi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkOR MIKeL - MD3 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkOR MIKeL 61%, MD3 39%.
SkOR MIKeL - MD3 2:0

51e minuut.
Lamyaghri heeft problemen om de bal te vangen. Yajour bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamyaghri krijgt een gele kaart. Yajour wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yajour kan niet meer verder spelen. Khashab komt het veld opgelopen.

61e minuut.
El-Soleimani rent richting de bal. El-Soleimani geeft een lange en hoge pass. Daar is Khalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mechraoui rent richting de bal. Mechraoui haalt uit met een fantastische trap. El Ahmadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mechraoui met een sublieme pass. Daar is Rashidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdaoui begaat een overtreding. Hamdaoui krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Khalfi is nu in balbezit. Zwiwn verovert de bal door een tackle van achteren. Zwiwn geeft een lange en hoge pass. Mechraoui rent richting de bal. Mechraoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkOR MIKeL 41%, MD3 59%.
SkOR MIKeL - MD3 2:0