Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIONSGOK10 Wydad MoHaMMeDiA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen hopeless


13e minuut.
Inworp. Fehim met een snelle inworp. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet onderschept slim de pass. Tabet draait met de bal, schiet en ... Fathi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Hermach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabet met een snelle inworp. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Elkhalfi is nu in balbezit. Musa verovert de bal door een tackle van achteren. Musa probeert naar een medespeler te passen. Manari is nu in balbezit. Manari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Moujtahid probeert naar een medespeler te passen. Omari bereikt de bal nog maar net als eerste. Omari passt de bal met de wreef. Tabet rent richting de bal. Tabet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi speelt de bal door. Sulayman is nu in balbezit. Sulayman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONSGOK10 49%, Wydad MoHaMMeDiA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LIONSGOK10 - Wydad MoHaMMeDiA 0:0

47e minuut.
Nasri met een snelle inworp. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa begaat een overtreding. Atocha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Atocha kan niet meer verder spelen. Nizari komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Mellili bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari rent richting de bal. Yajour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yajour krijgt een gele kaart. Manari raakt geblesseerd tijdens het duel. Musa komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yajour onderschept slim de pass. Yajour speelt de bal door. Kadioui is nu in balbezit. Manari verovert de bal door een tackle van achteren. Manari draait met de bal, schiet en ... Zwiwn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONSGOK10 - Wydad MoHaMMeDiA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONSGOK10 51%, Wydad MoHaMMeDiA 49%.
LIONSGOK10 - Wydad MoHaMMeDiA 0:1