Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO 21 Olympique Chamaaia
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Tabet schiet op doel. Nakid met een sublieme pass. Tabet kopt de bal weg. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Hashimi met de inworp. Abbasi is nu in balbezit. Abbasi passt de bal zonder na te denken. Zakroum is nu in balbezit. Zakroum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Zakroum de bal onder controle te krijgen. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum onderschept slim de pass. Zakroum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Messi Lmaghrib probeert naar een medespeler te passen. Zakroum is nu in balbezit. Muatazz is nu in balbezit. Zakroum onderschept slim de pass. Zakroum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Muatazz rent richting de bal. Muatazz probeert naar een medespeler te passen. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet schiet op doel. Nakid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO 21 - Olympique Chamaaia 0:1

21e minuut.
Ghandour kan de bal niet met de borst controleren. Muatazz rent richting de bal. Muatazz probeert naar een medespeler te passen. Tabet is nu in balbezit. Tabet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Drafat rent richting de bal. Ben Slimane rent richting de bal. Drafat begaat een overtreding. Ben Slimane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muatazz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi geeft een hoge lob. Barakat kopt de bal weg. Tabet rent richting de bal. Tabet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hashimi zal de hoekschop nemen. Daar is Abbasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbasi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zakroum de bal onder controle te krijgen. Khalid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum speelt de bal door. Ben Slimane rent richting de bal. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO 21 45%, Olympique Chamaaia 55%.
DEPORTIVO 21 - Olympique Chamaaia 0:1

46e minuut.
Ben Slimane speelt de bal door. Tabet rent richting de bal. Zakroum rent richting de bal. Zakroum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din geeft een hoge lob. Metouali kopt de bal weg. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atachi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir geeft een lange en hoge pass. Barakat probeert naar een medespeler te passen. Ben Slimane is nu in balbezit. Ben Slimane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ben Slimane heeft problemen om de bal te vangen. Hashimi is nu in balbezit. Hashimi passt de bal in één keer door. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Ghandour de bal. Zahir rent richting de bal. Zahir speelt de bal door. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO 21 49%, Olympique Chamaaia 51%.
DEPORTIVO 21 - Olympique Chamaaia 0:1