Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medina Stars FC SC GoldBugs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Alami geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Draiyf met de inworp. Bargdich geeft de bal voor. El Khalfi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Draiyf zal de hoekschop nemen. Jabiri kopt de bal weg. Tibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Fenan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Medina Stars FC - SC GoldBugs 1:0

8e minuut.
Tibi geeft de bal voor. El-Akil probeert de bal aan de voet te houden. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fenan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Atachi is nu in balbezit. Qasimi is nu in balbezit. Hadrioui rent richting de bal. Hadrioui haalt uit met een fantastische trap. Dradeni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Medina Stars FC - SC GoldBugs 1:1

22e minuut.
Atachi probeert naar een medespeler te passen. Bargdich rent richting de bal. Bargdich passt de bal in één keer door. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bargdich speelt de bal door. Manari rent richting de bal. Alami rent richting de bal. Manari onderschept slim de pass. Manari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medina Stars FC - SC GoldBugs 2:1

37e minuut.
El Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari begaat een overtreding. El Khalfi raakt geblesseerd tijdens het duel. El Khalfi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Qassemi heeft problemen om de bal te vangen. Hadrioui is nu in balbezit. Hadrioui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medina Stars FC 55%, SC GoldBugs 45%.
Medina Stars FC - SC GoldBugs 2:1

64e minuut.
Ghalib rent richting de bal. Ghalib speelt de bal door. Atachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadrioui is nu in balbezit. Hadrioui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
El Khalfi heeft problemen om de bal te vangen. Manari onderschept slim de pass. El-Akil rent richting de bal. Manari verovert de bal door een tackle van achteren. Manari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medina Stars FC 55%, SC GoldBugs 45%.
Medina Stars FC - SC GoldBugs 2:1