Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 21:30
  • Competitiewedstrijd: Botola D2.03
  • Stadion: fghfcv Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2849
fghfcv Losers United
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Benabderrazak passt de bal zonder na te denken. Askari is nu in balbezit. Askari met een sublieme pass. Kalali is nu in balbezit. Kalali haalt uit met een fantastische trap. Ibrahimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui onderschept slim de pass. Alaoui met een sublieme pass. Benabderrazak rent richting de bal. Benabderrazak schiet op doel. Bouhouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Jomani probeert naar een medespeler te passen. Benmbark is nu in balbezit. Benabderrazak begaat een overtreding. Benabderrazak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sellimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellimi geeft de bal voor. Benabderrazak kopt de bal weg. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Kalali de bal. Alaoui rent richting de bal. Alaoui probeert naar een medespeler te passen. Benabderrazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fghfcv - Losers United 1:0

41e minuut.
Tazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jomani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomani met een sublieme pass. Alaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaoui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fghfcv 60%, Losers United 40%.
fghfcv - Losers United 1:0

50e minuut.
Tazi is nu in balbezit. Jalmasani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tazi zijn tegenspeler op de grond. Jalmasani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Naaim geeft een lange en hoge pass. Ghandour probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benabderrazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazak schiet op doel. Bouhouni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fghfcv - Losers United 2:0

55e minuut.
Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi passt de bal in één keer door. Ghandour heeft problemen om de bal te vangen. Benabderrazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fghfcv - Losers United 3:0

58e minuut.
Askari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sellimi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Askari. Askari krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Kalali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghandour probeert naar een medespeler te passen. Kalali is nu in balbezit. Kalali draait met de bal, schiet en ... Ibrahimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fghfcv - Losers United 3:1

69e minuut.
Ghandour met een sublieme pass. Benmbark bereikt de bal nog maar net als eerste. Draiyf begaat een overtreding. Benmbark raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Benmbark kan niet meer verder spelen. Zahir komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fghfcv 59%, Losers United 41%.
fghfcv - Losers United 3:1