Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja AGaDiR Moghreb KoLnA LiHa
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Qassemi rent richting de bal. Mustafawi heeft problemen om de bal te vangen. Qassemi rent richting de bal. Mustafawi is nu in balbezit. Mustafawi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Jelassi met een snelle inworp. El-Kadouri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chamali. Chamali krijgt een gele kaart. El-Kadouri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. El-Kadouri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Boughamni geeft de bal voor. Thabet probeert de bal aan de voet te houden. El-Akil met een sublieme pass. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib geeft een lange en hoge pass. Zayd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qassemi rent richting de bal. Qassemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 0:1

27e minuut.
Thabet passt de bal in één keer door. Ismaili rent richting de bal. Ismaili speelt de bal door. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet schiet op doel. Zayd bokst de bal weg.

33e minuut.
Jelassi probeert de bal aan de voet te houden. Thabet rent richting de bal. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Elkhateeb rent richting de bal. Elkhateeb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Boughamni probeert naar een medespeler te passen. Thabet heeft problemen om de bal te vangen. Sarout tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarout krijgt een gele kaart. Thabet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Wahib onderschept slim de pass. Wahib probeert naar een medespeler te passen. Thabet is nu in balbezit. Qassemi rent richting de bal. Qassemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja AGaDiR 51%, Moghreb KoLnA LiHa 49%.
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 0:1

50e minuut.
Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili verovert de bal door een tackle van achteren. Ismaili speelt de bal door. Qassemi is nu in balbezit. Qassemi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 0:2

54e minuut.
Boughamni probeert naar een medespeler te passen. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi passt de bal met de wreef. Qassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 0:3

61e minuut.
El-Talhaoui geeft de bal voor. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid probeert naar een medespeler te passen. Elkhateeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sarout probeert de bal met de borst te controleren. El-Akil onderschept slim de pass. El-Akil speelt de bal door. Qassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qassemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Wahib kopt de bal weg. Thabet is nu in balbezit. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Qassemi is nu in balbezit. Qassemi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja AGaDiR 45%, Moghreb KoLnA LiHa 55%.
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 0:3