Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic MaRRaKeCH Raja AGaDiR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Rahmani rent richting de bal. Rahmani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt El Ahmadi de bal. El Ahmadi draait met de bal, schiet en ... Zayd maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic MaRRaKeCH - Raja AGaDiR 1:0

25e minuut.
Dradeni is nu in balbezit. Sarout onderschept slim de pass. Sarout geeft de bal voor. Elkhateeb heeft problemen om de bal te vangen. Elkhateeb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympic MaRRaKeCH - Raja AGaDiR 1:1

36e minuut.
Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahib geeft de bal voor. Inworp. Zerrouki met een snelle inworp. Belbajid geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Belbajid onderschept slim de pass. Belbajid speelt de bal door. Wahib bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhateeb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic MaRRaKeCH 47%, Raja AGaDiR 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic MaRRaKeCH - Raja AGaDiR 1:1

55e minuut.
Benachour geeft de bal voor. Dradeni geeft de bal voor. Chamali kan de bal niet met de borst controleren. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi schiet op doel. Zayd bokst de bal weg.

58e minuut.
Drafat kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alaoui de bal onder controle te krijgen. Boughamni is nu in balbezit. Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Wahib geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zerrouki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belbajid geeft een lange en hoge pass. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic MaRRaKeCH 45%, Raja AGaDiR 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic MaRRaKeCH - Raja AGaDiR 1:1