Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa Hassani El Jadidi Difaa Chamaaia
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Habib-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari rent richting de bal. Kantari probeert naar een medespeler te passen. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum haalt uit met een fantastische trap. Hanzali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Mahimar geeft een hoge lob. Lamyaghri kopt de bal weg. Daar is Hishami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantari onderschept slim de pass. Kantari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sharif rent richting de bal. Kantari rent richting de bal. Sharif begaat een overtreding. Kantari raakt geblesseerd tijdens het duel. Hadioui komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Habib-Allah onderschept slim de pass. Kantari verovert de bal door een tackle van achteren. Zakroum is nu in balbezit. Kantari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doukali geeft een lange en hoge pass. Kantari kopt de bal weg. Zakroum rent richting de bal. Zakroum schiet op doel. Hanzali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa Hassani El Jadidi - Difaa Chamaaia 1:0

22e minuut.
Kantari passt de bal in één keer door. Doukali heeft problemen om de bal te vangen. Doukali geeft een hoge lob. Ettayeb is nu in balbezit. Ettayeb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Difaa Hassani El Jadidi - Difaa Chamaaia 1:1

29e minuut.
Sharif bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharif begaat een overtreding. Hadioui raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Klungelig pakt Sharif de bal. Sharif met een sublieme pass. Askri is nu in balbezit. Jomani verovert de bal door een tackle van achteren. Jomani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hishami geeft de bal voor. Zerrouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerrouki passt de bal met de wreef. Jomani rent richting de bal. Jomani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nasiri trapt de bal weg van het doel. Chiicha kan de bal niet met de borst controleren. Chiicha passt de bal zonder na te denken. Kantari is nu in balbezit. Kantari haalt uit met een fantastische trap. Hanzali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kantari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalali komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Hassani El Jadidi 38%, Difaa Chamaaia 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Difaa Hassani El Jadidi - Difaa Chamaaia 1:1

50e minuut.
Zakroum geeft een lange en hoge pass. El Arabi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiicha speelt de bal door. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mahimar is nu in balbezit. Mahimar geeft de bal voor. Rais heeft problemen om de bal te vangen. Jomani rent richting de bal. Jomani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zakroum passt de bal in één keer door. Habib-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali rent richting de bal. Kalali heeft problemen om de bal te vangen. Kalali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Hassani El Jadidi 48%, Difaa Chamaaia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Difaa Hassani El Jadidi - Difaa Chamaaia 1:1