Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Club Athletic Chabab Chamaaia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Bergdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmi begaat een overtreding. Bergdich raakt geblesseerd tijdens het duel. Hamadi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Berrabeh de bal. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Balhanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balhanda passt de bal in één keer door. Ramadan speelt de bal door. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Club Athletic - Chabab Chamaaia 0:1

39e minuut.
Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmi passt de bal met de wreef. Hafidi rent richting de bal. Isami verovert de bal door een tackle van achteren. Isami draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Bergdich geeft een hoge lob. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Balhanda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balhanda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Club Athletic 50%, Chabab Chamaaia 50%.
AC Club Athletic - Chabab Chamaaia 0:1

47e minuut.
Wahib met een sublieme pass. Nasri is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Nasri rent richting de bal. Nasri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hafidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fahmi zal de hoekschop nemen. Naaim is nu in balbezit. Naaim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hashimi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ibrahimi krijgt zijn hoofd ertegen. Belbajid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Club Athletic - Chabab Chamaaia 1:1

70e minuut.
Belbajid trapt de bal weg van het doel. Nasri rent richting de bal. Nasri passt de bal in één keer door. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Fahmi met een snelle inworp. Messi Lmaghrib rent richting de bal. Messi Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap. Fakhri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Club Athletic - Chabab Chamaaia 2:1

82e minuut.
Ibrahimi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Naaim de bal. Naaim met een sublieme pass. Messi Lmaghrib rent richting de bal. Messi Lmaghrib schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Club Athletic 39%, Chabab Chamaaia 61%.
AC Club Athletic - Chabab Chamaaia 2:1