Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club CHaMKaRa Difaa Hassani El Jadidi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Roussi rent richting de bal. Roussi passt de bal zonder na te denken. Zakroum is nu in balbezit. Zakroum haalt uit met een fantastische trap. Majadi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club CHaMKaRa - Difaa Hassani El Jadidi 0:1

10e minuut.
Askri geeft de bal voor. Zakroum kopt de bal weg. Lamyaghri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri passt de bal zonder na te denken. Kantari geeft een hoge lob. Majadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hadioui geeft de bal voor. Klungelig pakt Houmssi de bal. Kantari rent richting de bal. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum haalt uit met een fantastische trap. Majadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Lamyaghri is nu in balbezit. Rashidi maakt een afschuwelijke overtreding. Lamyaghri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hadioui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zakroum rent richting de bal. Zakroum draait met de bal, schiet en ... Majadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rashidi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamyaghri met een snelle inworp. Kantari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Askri zal de hoekschop nemen. Daar is El Khalifa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakid rent richting de bal. Khatoui verovert de bal door een tackle van achteren. Khatoui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nakid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakid is nu in balbezit. Nakid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nakid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Khalifa wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club CHaMKaRa 51%, Difaa Hassani El Jadidi 49%.
Club CHaMKaRa - Difaa Hassani El Jadidi 0:1

47e minuut.
Chiicha passt de bal zonder na te denken. Berrada is nu in balbezit. Hadioui verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kantari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club CHaMKaRa - Difaa Hassani El Jadidi 0:2

53e minuut.
Kantari probeert naar een medespeler te passen. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum verovert de bal door een tackle van achteren. Zakroum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Roussi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lamyaghri neemt de hoekschop. Nakid springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club CHaMKaRa - Difaa Hassani El Jadidi 0:3

65e minuut.
Hadioui probeert naar een medespeler te passen. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa passt de bal zonder na te denken. Nakid is nu in balbezit. Nakid draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club CHaMKaRa 54%, Difaa Hassani El Jadidi 46%.
Club CHaMKaRa - Difaa Hassani El Jadidi 0:3