Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa Hassani El Jadidi Inter AGaDiR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Kassemi is nu in balbezit. Lamyaghri onderschept slim de pass. Zakroum rent richting de bal. Zakroum draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Kassemi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chamakh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kantari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari haalt uit met een fantastische trap. El Assali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zaki geeft een lange en hoge pass. Elkhalfi kopt de bal weg. Chamakh heeft problemen om de bal te vangen. Kamali is nu in balbezit. Kamali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jelassi is nu in balbezit. Jelassi geeft de bal voor. Rais heeft problemen om de bal te vangen. Kamali rent richting de bal. Kamali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa Hassani El Jadidi - Inter AGaDiR 0:1

27e minuut.
Naaim passt de bal zonder na te denken. Elkhalfi heeft problemen om de bal te vangen. Elkhalfi passt de bal zonder na te denken. Kamali rent richting de bal. Kamali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Hassani El Jadidi 53%, Inter AGaDiR 47%.
Difaa Hassani El Jadidi - Inter AGaDiR 0:1

47e minuut.
Chamakh is nu in balbezit. Hadioui onderschept slim de pass. Askri bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kantari probeert naar een medespeler te passen. Chamakh bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi begaat een overtreding. Elkhalfi krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi speelt de bal door. Chamakh is nu in balbezit. Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hadioui met een sublieme pass. Elkhalfi geeft een hoge lob. Daar is Rais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamali rent richting de bal. Kamali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nakid heeft problemen om de bal te vangen. Kamali is nu in balbezit. Elkhalfi rent richting de bal. Kamali is nu in balbezit. Kamali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hadioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamakh onderschept slim de pass. Chamakh speelt de bal door. Zakroum rent richting de bal. Zakroum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Hassani El Jadidi 54%, Inter AGaDiR 46%.
Difaa Hassani El Jadidi - Inter AGaDiR 0:1