Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter AGaDiR AC Club Athletic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Hashimi rent richting de bal. Hashimi met een sublieme pass. Messi Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ibrahimi is nu in balbezit. Ibrahimi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahmi onderschept slim de pass. Fahmi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kassemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelassi is nu in balbezit. Jelassi probeert naar een medespeler te passen. Kamali rent richting de bal. Kamali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter AGaDiR - AC Club Athletic 1:0

34e minuut.
Messi Lmaghrib verovert de bal door een tackle van achteren. Musa begaat een overtreding. Messi Lmaghrib is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ibrahimi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami onderschept slim de pass. Isami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter AGaDiR 52%, AC Club Athletic 48%.
Inter AGaDiR - AC Club Athletic 1:0

47e minuut.
Hashimi is nu in balbezit. Hashimi passt de bal met de wreef. Kassemi probeert de bal aan de voet te houden. Messi Lmaghrib rent richting de bal. Messi Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
El Kinani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamali is nu in balbezit. Ibrahimi is nu in balbezit. Kamali verovert de bal door een tackle van achteren. Kamali haalt uit met een fantastische trap. Ghaouati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Messi Lmaghrib de bal. Isami is nu in balbezit. Isami passt de bal met de wreef. Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter AGaDiR 41%, AC Club Athletic 59%.
Inter AGaDiR - AC Club Athletic 1:0