Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moghreb MaRRaKeCH Club Hassani El Jadidi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hamdaoui passt de bal in één keer door. Fikri is nu in balbezit. Fikri passt de bal in één keer door. Hamdaoui rent richting de bal. Hamdaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Nasiri rent richting de bal. Boughamni verovert de bal door een tackle van achteren. Boughamni probeert naar een medespeler te passen. Ismaili is nu in balbezit. Ismaili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb MaRRaKeCH - Club Hassani El Jadidi 1:0

7e minuut.
Fikri onderschept slim de pass. Manari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manari speelt de bal door. Ismaili rent richting de bal. Ismaili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb MaRRaKeCH - Club Hassani El Jadidi 2:0

14e minuut.
Fehim onderschept slim de pass. Fehim passt de bal in één keer door. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb MaRRaKeCH - Club Hassani El Jadidi 3:0

31e minuut.
Khayrat met de inworp. Hadioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiri rent richting de bal. Hadioui verovert de bal door een tackle van achteren. Hadioui geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khashab trapt de bal weg van het doel. Sabri speelt de bal door. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Daar is Manari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikri begaat een overtreding. Sabri raakt geblesseerd tijdens het duel. Manari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb MaRRaKeCH - Club Hassani El Jadidi 4:0

43e minuut.
Fikri kopt de bal weg. Houta is nu in balbezit. Houta passt de bal zonder na te denken. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb MaRRaKeCH 48%, Club Hassani El Jadidi 52%.
Moghreb MaRRaKeCH - Club Hassani El Jadidi 4:0

53e minuut.
Manari speelt de bal door. Klungelig pakt Boudaoud de bal. Hamdaoui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamdaoui krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Fikri geeft de bal voor. Chamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamali met een sublieme pass. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdaoui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Manari is nu in balbezit. Manari geeft de bal voor. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakri verovert de bal door een tackle van achteren. Zakri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zakri geeft een hoge lob. Haji kopt de bal weg. Daar is Sabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Khashab geeft de bal voor. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fehim probeert naar een medespeler te passen. Sabri is nu in balbezit. Sabri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Haji is nu in balbezit. Haji met een sublieme pass. Hamdaoui rent richting de bal. Hamdaoui draait met de bal, schiet en ... Chadli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb MaRRaKeCH - Club Hassani El Jadidi 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb MaRRaKeCH 57%, Club Hassani El Jadidi 43%.
Moghreb MaRRaKeCH - Club Hassani El Jadidi 4:1