Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
racing youssoufia Moghreb MaRRaKeCH
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


35e minuut.
Inworp. Hadioui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hashimi speelt de bal door. Ismaili is nu in balbezit. Ismaili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: racing youssoufia 49%, Moghreb MaRRaKeCH 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
racing youssoufia - Moghreb MaRRaKeCH 0:0

46e minuut.
Sabri is nu in balbezit. Sabri passt de bal in één keer door. Khayrat heeft problemen om de bal te vangen. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi schiet op doel. Chadli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Rais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghandouri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fehim. Fehim krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab verovert de bal door een tackle van achteren. Khashab geeft de bal voor. Fehim rent richting de bal. Fehim geeft de bal voor. Paal!

68e minuut.
Hashimi verovert de bal door een tackle van achteren. Hashimi probeert naar een medespeler te passen. Makrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yajour met een sublieme pass. Majidi is nu in balbezit. Sabri onderschept slim de pass. Sabri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
racing youssoufia - Moghreb MaRRaKeCH 0:1

81e minuut.
Klungelig pakt Ismaili de bal. Majidi is nu in balbezit. Majidi passt de bal zonder na te denken. Fehim rent richting de bal. Fehim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ghandouri probeert de bal aan de voet te houden. Fehim rent richting de bal. Fehim draait met de bal, schiet en ... El Makhloufi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Hashimi rent richting de bal. Khayrat verovert de bal door een tackle van achteren. Khayrat passt de bal met de wreef. Sabri rent richting de bal. Sabri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: racing youssoufia 63%, Moghreb MaRRaKeCH 37%.
racing youssoufia - Moghreb MaRRaKeCH 0:1