Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab MaRRaKeCH Toba Club
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
El Ahmadi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mkadmi de bal. Majady onderschept slim de pass. Majady draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj onderschept slim de pass. El Ahmadi onderschept slim de pass. El Ahmadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Faraj geeft een hoge lob. Majady rent richting de bal. Khalifa rent richting de bal. Farahi rent richting de bal. Farahi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kaddioui heeft problemen om de bal te vangen. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi met een sublieme pass. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Atachi verovert de bal door een tackle van achteren. Kaddioui is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jafari. Jafari krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Habib-Allah geeft een hoge lob. Daar is Jafari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farahi rent richting de bal. Majady rent richting de bal. Majady draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
El Khalifa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jafari de bal. Khalifa is nu in balbezit. Majady onderschept slim de pass. Majady schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Qasemi speelt de bal door. Kaddioui rent richting de bal. Kaddioui passt de bal zonder na te denken. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap. Farahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Qasemi rent richting de bal. Jafari bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi onderschept slim de pass. Majady is nu in balbezit. Majady draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab MaRRaKeCH 56%, Toba Club 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 0:0

50e minuut.
Kaddioui verovert de bal door een tackle van achteren. Kaddioui geeft de bal voor. Majady is nu in balbezit. Farahi rent richting de bal. Farahi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 0:1

54e minuut.
Faraj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Qasemi met een snelle inworp. Hamdi heeft problemen om de bal te vangen. Hamdi geeft een lange en hoge pass. Paal! Farahi bokst de bal weg.

57e minuut.
Farahi rent richting de bal. Farahi passt de bal in één keer door. Majady is nu in balbezit. Majady draait met de bal, schiet en ... Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 0:2

60e minuut.
Klungelig pakt Khalifa de bal. Khalifa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mkadmi de bal. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
El Assali is nu in balbezit. Farahi onderschept slim de pass. Farahi passt de bal met de wreef. Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Majady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 0:3

71e minuut.
Kaddioui heeft problemen om de bal te vangen. El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi probeert naar een medespeler te passen. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Habib-Allah kopt de bal weg. Daar is Farahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farahi passt de bal zonder na te denken. Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Majady draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nafti bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi rent richting de bal. Farahi passt de bal met de wreef. Majady rent richting de bal. Majady haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jomaoui probeert naar een medespeler te passen. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi passt de bal zonder na te denken. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi schiet op doel. Farahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab MaRRaKeCH 59%, Toba Club 41%.
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 0:3