Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trevdfgfg Widad Hassani El Jadidi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Imam kopt de bal weg. Khalifa rent richting de bal. Khalifa passt de bal met de wreef. Ghassan heeft problemen om de bal te vangen. Ghassan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trevdfgfg 58%, Widad Hassani El Jadidi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trevdfgfg - Widad Hassani El Jadidi 0:0

47e minuut.
Jafari bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj verovert de bal door een tackle van achteren. Faraj probeert naar een medespeler te passen. Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghassan haalt uit met een fantastische trap. Abbasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Jaidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khayrat geeft de bal voor. Mahimar kopt de bal weg. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
trevdfgfg - Widad Hassani El Jadidi 1:0

51e minuut.
Abbasi trapt de bal weg. Dradeni kopt de bal weg. El Khalifa heeft problemen om de bal te vangen. Ghassan onderschept slim de pass. Ghassan schiet op doel. Abbasi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Jafari bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj verovert de bal door een tackle van achteren. Faraj passt de bal met de wreef. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ettayeb kan de bal niet met de borst controleren. Ettayeb probeert naar een medespeler te passen. Ghassan rent richting de bal. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trevdfgfg 42%, Widad Hassani El Jadidi 58%.
trevdfgfg - Widad Hassani El Jadidi 1:0