Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Club Athletic Toba Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Farahi geeft een hoge lob. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Club Athletic - Toba Club 1:0

45e minuut.
Hadji is nu in balbezit. Hadji passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nasiri de bal. Farahi is nu in balbezit. Farahi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Club Athletic - Toba Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Club Athletic 55%, Toba Club 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Club Athletic - Toba Club 1:1

46e minuut.
Farahi probeert naar een medespeler te passen. Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fadlaoui krijgt een gele kaart. Majady raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Majady kan niet meer verder spelen. Suleiman komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hamdi geeft een hoge lob. Inworp. Kalali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kalali met de inworp. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suleiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farahi neemt de penalty, wat een uithaal! Rozini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Club Athletic - Toba Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Club Athletic 51%, Toba Club 49%.
Olympique Club Athletic - Toba Club 1:2