Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab MaRRaKeCH Olympique Club Athletic
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Hamdi kan de bal niet met de borst controleren. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiri speelt de bal door. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Fadlaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasemi rent richting de bal. Qasemi passt de bal met de wreef. Chamakh is nu in balbezit. Chamakh haalt uit met een fantastische trap. Rozini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab MaRRaKeCH - Olympique Club Athletic 1:0

22e minuut.
Jafari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wahib de bal. Chamakh verovert de bal door een tackle van achteren. Chamakh draait met de bal, schiet en ... Rozini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Seridila geeft een hoge lob. Faraj speelt de bal door. El Ahmadi kopt de bal weg. Chamakh rent richting de bal. Chamakh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamakh is nu in balbezit. Chamakh passt de bal in één keer door. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab MaRRaKeCH 59%, Olympique Club Athletic 41%.
Kawkab MaRRaKeCH - Olympique Club Athletic 1:0

49e minuut.
Daar is Qasemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasemi probeert naar een medespeler te passen. El Ahmadi met een sublieme pass. Chamakh is nu in balbezit. Chamakh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Qasemi geeft een hoge lob. Alami met een sublieme pass. Fadlaoui heeft problemen om de bal te vangen. Tazi rent richting de bal. Tazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nasiri geeft een lange en hoge pass. Seridila rent richting de bal. Seridila passt de bal zonder na te denken. Hadji rent richting de bal. Hadji geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hamdi speelt de bal door. Nasiri is nu in balbezit. Nasiri geeft een hoge lob. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Hadji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi passt de bal met de wreef. Chamakh rent richting de bal. Chamakh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab MaRRaKeCH - Olympique Club Athletic 2:0

75e minuut.
Rozini trapt de bal weg. El Assali kopt de bal weg. Hadji probeert de bal aan de voet te houden. Chamakh rent richting de bal. Chamakh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Hadji is nu in balbezit. Hadji geeft een lange en hoge pass. Qasemi is nu in balbezit. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi haalt uit met een fantastische trap. Faraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Seridila probeert naar een medespeler te passen. El Assali met een sublieme pass. Alami met een sublieme pass. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab MaRRaKeCH - Olympique Club Athletic 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab MaRRaKeCH 54%, Olympique Club Athletic 46%.
Kawkab MaRRaKeCH - Olympique Club Athletic 2:1