Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astrals Nong Khai Bulls
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 22.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Prakrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakrom geeft de bal voor. Jia-Nian is nu in balbezit. Jia-Nian haalt uit met een fantastische trap. Srisa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Nong Khai Bulls 0:1

12e minuut.
Jia-Nian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Nian geeft de bal voor. Bumroongmitr met een sublieme pass. Khachomprasart rent richting de bal. Khachomprasart geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tomo Chan geeft een hoge lob. Inworp. Soo met een snelle inworp. Jia-Nian rent richting de bal. Jia-Nian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kim passt de bal in één keer door. Bumroongmitr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bumroongmitr speelt de bal door. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astrals - Nong Khai Bulls 1:1

42e minuut.
Prakrom passt de bal met de wreef. Khachomprasart is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buranasupkajorn. Buranasupkajorn krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Khachomprasart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khachomprasart met een snel genomen vrije trap. Dingbo kopt de bal weg. Buranasupkajorn probeert de bal aan de voet te houden. Prakrom rent richting de bal. Prakrom haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Srisa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 57%, Nong Khai Bulls 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astrals - Nong Khai Bulls 1:1

46e minuut.
Kim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jia-Nian is nu in balbezit. Jia-Nian probeert naar een medespeler te passen. Prakrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakrom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Khachomprasart is nu in balbezit. Taepanich onderschept slim de pass. Taepanich passt de bal met de wreef. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Buranasupkajorn verovert de bal door een tackle van achteren. Buranasupkajorn geeft een lange en hoge pass. bin Muhammad bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich onderschept slim de pass. Taepanich passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Nithatsansart rent richting de bal. Chawla verovert de bal door een tackle van achteren. Chawla probeert naar een medespeler te passen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. Fangda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Nong Khai Bulls 2:1

67e minuut.
Thanaloetwisut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanaloetwisut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prakrom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jia-Nian is nu in balbezit. Jia-Nian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astrals - Nong Khai Bulls 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 50%, Nong Khai Bulls 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astrals - Nong Khai Bulls 2:2