Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astrals Songkhla Wanderers
352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Yin-Fat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yin-Fat geeft de bal voor. Bamkua kopt de bal weg. Ching-Fou is nu in balbezit. Ching-Fou schiet op doel. Srisa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ching-Fou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching-Fou schiet op doel. Srisa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bamkua neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Sae-Hua probeert naar een medespeler te passen. Rinsuwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onpakddee begaat een overtreding. Rinsuwan raakt geblesseerd tijdens het duel. Onpakddee zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
bin Saad trapt de bal weg. Buranasupkajorn kopt de bal weg. Onpakddee heeft problemen om de bal te vangen. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Dingbo geeft de bal voor. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onpakddee krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rinsuwan met een snelle inworp. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee geeft een lange en hoge pass. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... bin Saad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim geeft de bal voor. Wattanasinn rent richting de bal. Taepanich verovert de bal door een tackle van achteren. Taepanich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Onpakddee is nu in balbezit. Puma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratanajaroen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Puma kan niet meer verder spelen. Tsu komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Taepanich passt de bal in één keer door. Daar is Sae-Hua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Onpakddee de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kamoltip controleert de bal met de borst. Taepanich rent richting de bal. Taepanich haalt uit met een fantastische trap. Kamoltip probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rinsuwan met de inworp. Ratanajaroen probeert de bal met de borst te controleren. Tsu onderschept slim de pass. Tsu met een sublieme pass. Onpakddee geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taepanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Songkhla Wanderers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 43%, Songkhla Wanderers 57%.
Astrals - Songkhla Wanderers 1:0

50e minuut.
Tomo Chan is nu in balbezit. Ching-Fou onderschept slim de pass. Tsu is nu in balbezit. Tsu draait met de bal, schiet en ... Srisa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astrals - Songkhla Wanderers 1:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onpakddee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsu verovert de bal door een tackle van achteren. Tsu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Srisa trapt de bal weg van het doel. Guifeng kopt de bal weg. Wattanasinn rent richting de bal. Taepanich verovert de bal door een tackle van achteren. Taepanich haalt uit met een fantastische trap. bin Saad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rinsuwan geeft de bal voor. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim speelt de bal door. Taepanich rent richting de bal. Taepanich haalt uit met een fantastische trap. bin Saad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Onpakddee geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rinsuwan met een snelle inworp. Kim is nu in balbezit. Kim geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 35%, Songkhla Wanderers 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astrals - Songkhla Wanderers 1:1